Pesto de llavors de carbassa
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 75 grams de llavors de carbassa torrades en una paella sense oli,
- 3 grans d'all,
- ½ decilitre d'oli de llavors de carbassa o oli de colza,
- ½ decilitre de brou de verdures,
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Col · locar les dents d'all i les llavors de carbassa en un recipient.
Triturar fins que quedi una pasta ben fina.
Afegeix l'oli i el brou de verdures i seguir triturant.
Quan estigui tot ben barrejat assaonar al gust.
Notes
Aquest pesto és molt apropiat per acompanyar unes cintes o tallarines, de l'amplada que prefereixis, i amb carn de vedella tallada a tires molt finites i fregides amb alguna espècie al teu gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.