Pesto de llavors de carbassa

Ingredients

  • 75 grams de llavors de carbassa torrades en una paella sense oli,
  • 3 grans d'all,
  • ½ decilitre d'oli de llavors de carbassa o oli de colza,
  • ½ decilitre de brou de verdures,
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Col · locar les dents d'all i les llavors de carbassa en un recipient.
Triturar fins que quedi una pasta ben fina.
Afegeix l'oli i el brou de verdures i seguir triturant.
Quan estigui tot ben barrejat assaonar al gust.

Notes

Aquest pesto és molt apropiat per acompanyar unes cintes o tallarines, de l'amplada que prefereixis, i amb carn de vedella tallada a tires molt finites i fregides amb alguna espècie al teu gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

844 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: