Spaghetti amb pèsols i bolets

Ingredients

  • 240 gr. d'espaguetis
  • 100 gr. de pèsols cuits
  • 50 gr. de bolets saltats
  • 30 gr. de mantega
  • formatge ratllat
  • aigua,
  • . orenga,
  • . sal

4 racions

Elaboració

Coure els spaghetti en abundant aigua amb sal.
Incorporar els spaghetti, quan l'aigua bulli.
Quant comencin a bullir de nou coure a foc mitjà fins que estiguin al dente o al nostre gust, aturar la cocció, escorre'ls i passa'ls per aigua freda.
Posar la mantega en un cassó, fondre, afegir els spaghetti, els pèsols, els bolets i el formatge ratllat, barrejar tot, rectificar de sal si cal i escampar la superfície amb el oregano
Servir al moment


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: