Spaghetti amb pèsols i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 240 gr. d'espaguetis
- 100 gr. de pèsols cuits
- 50 gr. de bolets saltats
- 30 gr. de mantega
- formatge ratllat
- aigua,
- . orenga,
- . sal
4 racions
Elaboració
Coure els spaghetti en abundant aigua amb sal.
Incorporar els spaghetti, quan l'aigua bulli.
Quant comencin a bullir de nou coure a foc mitjà fins que estiguin al dente o al nostre gust, aturar la cocció, escorre'ls i passa'ls per aigua freda.
Posar la mantega en un cassó, fondre, afegir els spaghetti, els pèsols, els bolets i el formatge ratllat, barrejar tot, rectificar de sal si cal i escampar la superfície amb el oregano
Servir al moment
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1124 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.