Tira de vedella rostida
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 800 grams de tira de costella de vedella
- 8 cullerades d’oli
- 4 cullerades de vinagre de vi
- 2 claus
- 1 pessic d’orenga
- Unes gotes de tabasco
- 1 fulla de llorer
- Suc de mitja llimona
Sal i pebre:
4 racions
Elaboració
Escalfar el forn a 180º.
Picar les espècies amb l’oli, el vinagre, el suc de llimona i el tabasco.
Untar la tira amb la mescla.
Col•locar-la en una font de forn amb reixes, amb mig got d’aigua al fons. Rostir-la 10 minuts, donar la volta a la carn i llavors, pintar-la un altre cop. Enfornar 10 minuts més. Tornar-la a pintar i completar el rostit durant 5 minuts més.
Retirar la reixa, tirar un raig d’aigua a la font i raspar per desenganxar els sucs.
Servir-ho amb la carn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1398 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.