Tira de vedella rostida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 800 grams de tira de costella de vedella
  • 8 cullerades d’oli
  • 4 cullerades de vinagre de vi
  • 2 claus
  • 1 pessic d’orenga
  • Unes gotes de tabasco
  • 1 fulla de llorer
  • Suc de mitja llimona

Sal i pebre:

4 racions

Elaboració

Escalfar el forn a 180º.
Picar les espècies amb l’oli, el vinagre, el suc de llimona i el tabasco.
Untar la tira amb la mescla.
Col•locar-la en una font de forn amb reixes, amb mig got d’aigua al fons. Rostir-la 10 minuts, donar la volta a la carn i llavors, pintar-la un altre cop. Enfornar 10 minuts més. Tornar-la a pintar i completar el rostit durant 5 minuts més.
Retirar la reixa, tirar un raig d’aigua a la font i raspar per desenganxar els sucs.
Servir-ho amb la carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1398 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: