Cigrons amb cloïsses
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot de cigrons
- 1/2 kg de cloïsses
- 1 gra d’all
- 1 cullerada de salsa de tomàquet
- 1 ceba
- 2 brots de julivert
- 100 ml de vi blanc
- 1 cullerada de farina
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- aigua
- pebre
- sal
4 racions
Elaboració
Posa les cloïsses en aigua freda durant 30 minuts.
Pica l’all i talla la ceba a rodanxes.
En una paella amb el foc suau, escalfa l’oli, agrega-hi la ceba i sofregeix-la quatre minuts.
Agrega-hi l’all i la salsa de tomàquet, i ofega-ho un minut.
Afegeix-hi la farina i remena-ho mig minut.
Introdueix les cloïsses, ruixa-les amb el vi i deixa que s’obrin.
Incorpora-hi els cigrons, salpebra-ho i deixa-ho coure durant cinc minuts.
Finalment, empolvora- ho amb el julivert picat i serveix-ho.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7511 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.