Xampinyons amb Formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 16 xampinyons.
  • 2 cebes.
  • 100 grams de formatge a les herbes.
  • 1 cullerada de julivert picat.
  • 2 cullerades de pa ratllat.
  • 3 cullerades d'oli.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament les cebes,
Renta els xampinyons amb aigua freda i assecar bé.
Amb ajuda d'un ganivet de punta fina, separar les tiges i tallar a trossets, barrejar amb la ceba picada i fregir a foc suau, fins que s'hagi evaporat el suc de la cocció.
En un bol barrejar el formatge fresc amb la preparació anterior, salpebrar i omplir els caps dels xampinyons.
Col · locar en una safata de forn lleugerament greixada, escampar-hi el pa ratllat i deixar coure al forn, prèviament escalfat, durant 15 minuts; servir immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: