Arròs amb ànec
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams d'arròs, 1 ceba gran,
- 6 grans d'all,
- 1/2 culleradeta de comí mòlt,
- 150 grams de pèsols congelats,
- 2 tasses de brou d'au,
- Pebre mòlt al gust,
- 1 ànec
- 1 pebrot vermell,
- 1 manat de coriandre
- 2 tasses de cervesa negra,
- 2 cullerades d'oli
- I sal al gust
6 racions
Elaboració
Tallar l'ànec a trossos o demanar al gallinaire que ho faci.
Rentar l'ànec, assecar-lo amb paper absorbent i punxar la pell per diversos costats perquè no salti molt quan ho fregiu.
Escalfar l'oli en una paella i fregir l'ànec fins que estigui daurat per tot arreu.
Peleu la ceba i ratlleu la ben fina.
Peleu els alls i aixafar-los.
Treure les llavors al pebrot, rentar-lo i picar-ho.
Quan l'ànec estigui daurat, reservar-lo, treure part del greix de la paella i ofegar la ceba, els alls i el pebrot fins que comencin a daurar-se.
Abocar el sofregit sobre l'ànec en una cassola i regar-lo amb el brou.
Salpebrar, afegir els comins i el coriandre i coure a foc suau uns 40 minuts, o fins que l'ànec estigui tendre. Incorporar l'arròs, remenar i regar amb la cervesa, calculant que el líquid sigui més o menys el doble volum que el de l'arròs.
Coure 15-18 minuts i servir immediatament perquè l'arròs no es passi.
Uns minuts abans d'acabar la cocció, incorporar els pèsols.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3499 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.