Llobarro amb ceps i salsa de regalèssia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 lloms de llobarro (150 g cadascun)
  • 4 ceps mitjans
  • 20 ml d’oli de ceps
  • 450 ml d’aigua
  • oli d’oliva extra verge
  • 25 g de regalèssia de pal
  • 200 ml de porto
  • 55 g de sucre

4 racions

Utensilis

Tallaembotits, forn

Elaboració

Per a la salsa:
Prepareu una cocció de regalèssia bullint els 25 g de regalèssia a trossos en 350 ml d’aigua, deixeu-ho coure fins que l’aigua es redueixi a 150 ml d’aigua de regalèssia, i ho reserveu.
Reduïu 200 ml de vi de porto amb 25 g de sucre, fins que obtingueu 75 ml de porto reduït, incorporeu-hi l’aigua de regalèssia i poseu-ho a reduir 5 min fins que obtingueu 100 ml de salsa de regalèssia.
Per als ceps:
Netegeu els ceps amb l’ajuda d’un pinzell i els talleu en làmines fines.
Ho salteu en una paella ben calenta amb una mica de sal i una cullerada d’oli de ceps.
Ho reserveu.
Per al llobarro:
En una paella calenta marqueu els lloms del llobarro amb una mica de sal i una cullerada d’oli d’oliva extra verge, la pell a l’aire, cobriu-ho amb una tapa i deixeu-ho coure a foc lent 2-3 min.
Per al cruixent de regalèssia:
Prepareu un almívar amb 100 ml d’aigua i 30 g de sucre i submergiu-hi les làmines de regalèssia (talleu el pal de regalèssia amb el tallaembotits) i enforneu-ho 1 hora a 85 °C.

Notes

Presenteu la salsa de regalèssia en el plat i serviu-hi els ceps i el llobarro. Acompanyeu-ho amb el cruixent de regalèssia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1260 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: