Amanida de llenties

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de llenties pardines
  • 2 tomàquets d'amanida
  • 2 Cebes
  • 2 Pastanagues
  • 2 llaunes de perdiu en escabetx
  • Tàperes
  • Cogombrets
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de vi
  • Sal pebre
  • Julivert fresc i
  • 1 fulla de llorer

4 racions

Elaboració

Coem les llenties en aigua de manera habitual però afegint una fulla de llorer, una ceba i un rajolí de vinagre perquè no quedin dures. Quan estiguin tendres escorrem i reservem.
Tallem l'altra ceba, les pastanagues, els tomàquets, les tàperes i els cogombrets en glaçons.
A continuació, barregem les verdures amb les llenties i amanim amb oli i vinagre.
Després, tirem les llenties al mig del plat i col · loquem trossos de perdiu en escabetx.
Finalment, empolvorem amb julivert picat i servim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1451 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: