Amanida de llenties
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de llenties pardines
- 2 tomàquets d'amanida
- 2 Cebes
- 2 Pastanagues
- 2 llaunes de perdiu en escabetx
- Tàperes
- Cogombrets
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de vi
- Sal pebre
- Julivert fresc i
- 1 fulla de llorer
4 racions
Elaboració
Coem les llenties en aigua de manera habitual però afegint una fulla de llorer, una ceba i un rajolí de vinagre perquè no quedin dures. Quan estiguin tendres escorrem i reservem.
Tallem l'altra ceba, les pastanagues, els tomàquets, les tàperes i els cogombrets en glaçons.
A continuació, barregem les verdures amb les llenties i amanim amb oli i vinagre.
Després, tirem les llenties al mig del plat i col · loquem trossos de perdiu en escabetx.
Finalment, empolvorem amb julivert picat i servim.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1451 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.