Amanida fresca d'estiu amb marisc
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams d'enciams assortides (50 grams de enciam, 50 grams de lollo rós, 50 grs d'escarola),
- 2 tomàquets cherry partits en dos,
- 75 gr. de llagostins cuits i pelats,
- 25 gr. de gules, una cullerada d'oli d'oliva,
- Mitja cullerada de suc de llimona, sal i pebre.
1 racions
Elaboració
Disposem els enciams en una font al costat dels tomàquets cherry i sobre ella col • loquem els llagostins i les gules.
Preparem la vinagreta i l'afegim.
Notes
Podem substituir aquest amaniment per una cullerada de salsa rosa molt baixa en calories o per una de maionesa a la llimona, o per una cullerada de vinagreta al coriandre, o una altra que us agradi.
En dies calorosos, a l'estiu, les amanides es converteixen en un plat molt atractiu per a gairebé tothom. Una amanida molt senzilla de preparar és l'amanida de marisc, es pot preparar amb qualsevol marisc però sempre seguint aquestes proporcions de marisc i verdures:
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2204 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.