Llenties marineres amb algues

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 grams de molsa d'Irlanda
  • 10 grams de wakame seca
  • 10 grams de kombu seca
  • 300 grams de llenties
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer sal,
  • Pebre vermell
  • I oli

4 racions

Elaboració

Es posen les llenties juntament amb els grans d'all, el llorer, el pebre vermell dolç, dues culleradetes d'oli d'oliva i sal.
S'afegeix l'aigua necessària i quan comença a bullir s'hi afegeixen les algues prèviament remullades.
Es deixen coure a foc lent fins que les llenties estiguin cuites al seu punt.
Es rectifiquen de sal si fos necessari i es serveixen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: