Llenties marineres amb algues
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 grams de molsa d'Irlanda
- 10 grams de wakame seca
- 10 grams de kombu seca
- 300 grams de llenties
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer sal,
- Pebre vermell
- I oli
4 racions
Elaboració
Es posen les llenties juntament amb els grans d'all, el llorer, el pebre vermell dolç, dues culleradetes d'oli d'oliva i sal.
S'afegeix l'aigua necessària i quan comença a bullir s'hi afegeixen les algues prèviament remullades.
Es deixen coure a foc lent fins que les llenties estiguin cuites al seu punt.
Es rectifiquen de sal si fos necessari i es serveixen.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1212 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.