Tumbet - Samfaina a la mallorquina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates,
  • Albergínia,
  • Pebrot vermell,
  • Ceba,
  • Tomàquet madur,
  • Alls,
  • Oli,
  • Sal,
  • Sucre
  • I pebre negre.

Elaboració

Es tallen les patates a llesques, es renten i s'eixuguen.
Es talla l'albergínia a trossos i s'ensucra lleugerament.
Es talla a trossos el pebrot vermell i es piquen la ceba i el tomàquet.
En una paella amb força oli es fregeixen, successivament i reservant-ho quan sigui ben fregit, les patates, l'albergínia, el pebrot i els alls, esclafats amb la mà. Després, es fregeix la ceba i, quan sigui rossa, s'hi afegeix el tomàquet, fins que el sofregit lligui.
Llavors, es fan sostres en una cassola amb les patates, l'albergínia, més patates i el pebrot.
S'hi tiren les dents d'all i el sofregit al damunt.
Es tapa i es deixa reposar una estona, abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: