Sípia (o congre) amb pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sípia (o ventresca de congre, que la cua té massa espina),
- Pèsols,
- Ceba,
- Llorer,
- Vi blanc,
- Pinyons,
- Safrà,
- Alls,
- Una galeta maria,
- Oli i sal.
Elaboració
Es fa una picada al morter amb els pinyons, el safrà, els alls i la galeta maria, fins que quedi una pasta fina.
En una cassola (millor una de ferro), amb un raig d'oli i un pessic de sal, es fregeix lleugerament el peix i, després, s'hi posa la ceba.
Quan comenci a ser rossa, es redueix el foc al mínim i s'hi posen els pèsols, la picada, un bon pessic de sal i un raig de vi.
Es tapa i es deixa ofegar.
Es serveix tot seguit acabat de coure.
Notes
Plat de primavera, amb els primers pèsols frescos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
931 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.