Costellas de porc amb patatates i brou de pernil
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 costelles de porc d'uns 2 centímetres de gruix
- 2 patatas grossas
- 4 carxofes
- Una ceba
- Mig litre de brou de pernil
4 racions
Elaboració
Enrossim bé las costellas, en una cassola, amb un raig d’oli, a foc fort.
Les retirem.
En el greixet que queda, a foc lent, sofregim la ceba picada, fins que agafi un to daurat.
Ara, posem les carxofes netes i tallades en quatre, les patates pelades i tallades i les costelles enrossides.
Cobrim amb brou de pernil, i suaument fem que cogui lentament, uns quinze minuts o fins que les patates i les carxofes quedin toves.
Si ha quedat massa líquid a la cassola, hi posem una picada (ametlla, un gra d’all i un raig de vi ranci).
Rectifiquem de sal i mengem immediatament.
Notes
Aquest plat es pot preparar només amb costella de porc, per la qual cosa resulta un menjar molt econòmic en els temps que vivim
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.