Mandonguilles al curry
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de carn picada de vedella
- 250 grams de carn picada de porc
- molla de pa
- 2 ous
- llet
- oli
- farina
- curry en pols
- nou moscada
- julivert
- sal
- i pebre
Elaboració
Barrejar les carns amb els ous, la molla de pa remullada en llet, julivert, sal, pebre, nou moscada i una mica de curry (al gust) i barrejar bé.
Formar boletes del tamany d'una nou, passar-les per farina i fregir-les en oli amb una temperatura suau.
Servir les mandonguilles amb fulletes de julivert i enfilades en un escuradents.
Es serveixen com aperitiu, aquestes mandonguilles no porten salsa.
Notes
Si et sobren mandonguilles pots fer una salsa de curri amb un sofregit de ceba, afegeix curry en pols, afegeix una poma a quadrets petits, una mica de brou d'au en pastilla i deixa bullir a foc suau durant uns 10 minuts o fins que espesseixi una mica
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1831 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.