Mandonguilles al curry

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de carn picada de vedella
  • 250 grams de carn picada de porc
  • molla de pa
  • 2 ous
  • llet
  • oli
  • farina
  • curry en pols
  • nou moscada
  • julivert
  • sal
  • i pebre

Elaboració

Barrejar les carns amb els ous, la molla de pa remullada en llet, julivert, sal, pebre, nou moscada i una mica de curry (al gust) i barrejar bé.
Formar boletes del tamany d'una nou, passar-les per farina i fregir-les en oli amb una temperatura suau.
Servir les mandonguilles amb fulletes de julivert i enfilades en un escuradents.
Es serveixen com aperitiu, aquestes mandonguilles no porten salsa.

Notes

Si et sobren mandonguilles pots fer una salsa de curri amb un sofregit de ceba, afegeix curry en pols, afegeix una poma a quadrets petits, una mica de brou d'au en pastilla i deixa bullir a foc suau durant uns 10 minuts o fins que espesseixi una mica


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: