Carn de vedella amb olives

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

  • 800 grs. de carn de vedella.
  • 1 ceba mitjana.
  • 1 tomàquet mitjà.
  • Una mica de canyella en pols.
  • Pebre blanc en pols.
  • Sal.
  • 200 grs. d'olives verdes sense pinyol.
  • Aigua.
  • 100 grs. de llard.

4 racions

Elaboració

La carn estarà en una sola peça i lligada.
La fregirem en una cassola amb el llard, la ceba, el tomàquet (ambdós pelats i picats), sal, canyella i pebre.
Quan la carn ja estigui daurada, li afegirem una mica d'aigua i la deixarem fer fins que haurà absorvit tota la seva aigua.
Colarem la salsa, tirant-hi a continuació les olives, bullides prèviament perquè no siguin salades, i les deixarem coure 20 minuts.
Tallarem la carn a rodanxes després de treure'n el cordill, i la servirem guarnida amb les olives i la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: