Carn de vedella amb olives
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 800 grs. de carn de vedella.
- 1 ceba mitjana.
- 1 tomàquet mitjà.
- Una mica de canyella en pols.
- Pebre blanc en pols.
- Sal.
- 200 grs. d'olives verdes sense pinyol.
- Aigua.
- 100 grs. de llard.
4 racions
Elaboració
La carn estarà en una sola peça i lligada.
La fregirem en una cassola amb el llard, la ceba, el tomàquet (ambdós pelats i picats), sal, canyella i pebre.
Quan la carn ja estigui daurada, li afegirem una mica d'aigua i la deixarem fer fins que haurà absorvit tota la seva aigua.
Colarem la salsa, tirant-hi a continuació les olives, bullides prèviament perquè no siguin salades, i les deixarem coure 20 minuts.
Tallarem la carn a rodanxes després de treure'n el cordill, i la servirem guarnida amb les olives i la salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.