Truita de pèsols
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba,
- 1 pebrot vermell,
- 1 llauna de pèsols o ½ quilo de congelats,
- 1 trosset de cansalada o 1 xoriço cantinpalo,
- 4 ous,
- Oli,
- Sal i
- Pebre.
Elaboració
En una paella s'ofeguen la ceba i el pebrot finament picats, juntament amb la cansalada o el xoriço tallats a trossets, quan el preparat estigui fet afegim els pèsols.
Es baten els ous prèviament salpebrats al gust i s'agreguen a la paella.
Es deixa coure fins que tota la preparació aconsegueixi la consistència d'una truita.
Notes
Un menjar similar a la truita de patates, en què en lloc de les patates, s'elabora amb pèsols, barrejant-los amb l'ou i després cuinant com una truita normal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2584 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.