Cassoletes d'espinacs amb tonyina
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llauna de tonyina en oli
- 500 grams d`espinacs cuits (poden ser congelats)
- 2 cullerades d'oli
- 1 cullerada de mantega
- 2 cullerades de farina
- sal i pebre
- formatge ratllat
- 50 g de crema de llet
4 racions
Elaboració
Escalfar en una paella la mantega i l'oli, afegir la farina, cuinar uns minuts i incorporar, si es vol, una mica de ceba ratllada.
Afegir els espinacs, la tonyina i la crema.
Cuinar uns minuts, retirar, distribuir en cassoles individuals, escampar el formatge per sobre i portar al forn fins gratinar.
Servir ben calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2164 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.