Patates amb all i julivert
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de patates,
- 1 bitxo,
- Oli,
- 1 cullerada rasa de farina,
- Brou d'au o qualsevol altre,
- 5 alls,
- Un bon ram de julivert
- I el suc de ½ llimona.
Elaboració
Sofregir una mica les patates amb el bitxo (mal freidas), abans que comencin a agafar color, afegir la farina, donar-li un parell de voltes perquè desaparegui el sabor de farina crua i cobrir-les amb brou de carn o au.
5 minuts abans d'acabar la cocció afegir els alls premsats, el julivert i el suc de llimona.
Servir ben calents.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2665 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.