Patates amb all i julivert

Ingredients

  • 1 quilo de patates,
  • 1 bitxo,
  • Oli,
  • 1 cullerada rasa de farina,
  • Brou d'au o qualsevol altre,
  • 5 alls,
  • Un bon ram de julivert
  • I el suc de ½ llimona.

Elaboració

Sofregir una mica les patates amb el bitxo (mal freidas), abans que comencin a agafar color, afegir la farina, donar-li un parell de voltes perquè desaparegui el sabor de farina crua i cobrir-les amb brou de carn o au.
5 minuts abans d'acabar la cocció afegir els alls premsats, el julivert i el suc de llimona.
Servir ben calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: