Espirals a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 musclos,
- 8 cloïsses gallegues,
- Sal,
- 7 cullerades d'oli d'oliva,
- 2 fulles de llorer,
- 1 branca de julivert,
- 4 grans de pebre negre,
- 500 grams de espirals,
- 100 grams de cues de gambes pelades,
- 1 punta de bitxo,
- 1 culleradeta de mostassa tipus Dijon,
- 1 culleradeta de maionesa,
- 1 cullerada de tomàquet fregit i
- 2 cullerades de julivert picat.
4 racions
Elaboració
Netejar i rentar els musclos i les cloïsses, posar-les en una cassola amb 1 cullerada d'aigua, assaonar al gust i afegir 2 cullerades d'oli, afegir el llorer, el julivert i els grans de pebre, cuinar a foc fort fins que els mol · luscs s'obrin, treure amb la escumadora i reservar-los,
En la mateixa cassola courem les espirals durant el temps que ens indiqui el fabricant o fins que estiguin al dente, retirar del foc i reservar.
Escalfar la resta d'oli en una cassola de fang, posar les gambes assaonades i el bitxo picadet fi, ofegar fins que les gambes es tornin opaques, en aquest moment afegirem la pasta reservada, la mostassa, la maionesa i la salsa de tomàquet així com els musclos i les cloïsses del qual haurem tret 1/2 closca, remoure suaument i quan tot estigui ben calent el posem en una font preescalfada, empolvorem amb julivert i servim abans que es refredi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
826 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.