Bavette a la menta amb salsa de soja
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cullerades d'oli d'oliva,
- 500 grams de pasta bavette,
- 3 cullerades d'oli de soja,
- 2 pebrots verds tipus italià (de forma de banya),
- 1 pebrot del piquillo,
- 1 ceba tendra,
- 1/2 culleradeta de pebre
- Orenga i nou moscada ,
- 2 cullerades de salsa de soja suau i
- 2 culleradetes de menta fresca picada.
4 racions
Elaboració
Escalfar aigua, assaonar i quan arrenqui el bull, posar la pasta, quan estigui al dente retirar i reservar.
En un wok escalfar l'oli d'oliva i el de soja, quan estigui temperat, afegir els dos tipus de pebrot tallats a tires molt fines, afegir la ceba també tallada a tires fines, assaonar al gust i incorporar la 1/2 culleradeta de pebre, orenga i la nou moscada,
Barrejar el conjunt i cuinar fins que la verdura estigui tendra, afegir la pasta i la salsa de soja i cuinar fins que la salsa s'hagi reduït,
Retirar del foc i empolvorar la menta finament picada, donar unes voltes i servir en bols de ceràmica.
Notes
La pasta bavette és com els spaghetti, però de forma plana i més estreta.
.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1040 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.