Bavette a la menta amb salsa de soja

Ingredients

  • 3 cullerades d'oli d'oliva,
  • 500 grams de pasta bavette,
  • 3 cullerades d'oli de soja,
  • 2 pebrots verds tipus italià (de forma de banya),
  • 1 pebrot del piquillo,
  • 1 ceba tendra,
  • 1/2 culleradeta de pebre
  • Orenga i nou moscada ,
  • 2 cullerades de salsa de soja suau i
  • 2 culleradetes de menta fresca picada.

4 racions

Elaboració

Escalfar aigua, assaonar i quan arrenqui el bull, posar la pasta, quan estigui al dente retirar i reservar.
En un wok escalfar l'oli d'oliva i el de soja, quan estigui temperat, afegir els dos tipus de pebrot tallats a tires molt fines, afegir la ceba també tallada a tires fines, assaonar al gust i incorporar la 1/2 culleradeta de pebre, orenga i la nou moscada,
Barrejar el conjunt i cuinar fins que la verdura estigui tendra, afegir la pasta i la salsa de soja i cuinar fins que la salsa s'hagi reduït,
Retirar del foc i empolvorar la menta finament picada, donar unes voltes i servir en bols de ceràmica.

Notes

La pasta bavette és com els spaghetti, però de forma plana i més estreta.

.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Estimats amics de receptes.cat, ja torno a estar per aquí després d'haver tingut la "xocolatera" malmesa durant uns dies,
Una salutació per tots i totes,
una forta abraçada Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, m'en alegro, que tornis a estar entre nosaltres, fent les teves originals receptes. Una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: