Llagostins arrebossats amb mel i sèsam
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 cues de llagostí pelades
- 10 g de mel
- 3 g de sèsam torrat
- 5 g de gingebre fresc ratllat
- 100 g de massa de tempura
- oli d’oliva verge extra
- 50 g de farina d'arròs
Per a la massa de tempura:
- 20 g de farina de blat
- 20 g de farina d’arròs
- 60 ml d’aigua molt freda
- 1 culleradeta de ferment
4 racions
Elaboració
Per a la massa de tempura:
barregeu les farines de blat i d’arròs amb l’aigua i el ferment fins a obtenir una pasta de textura lleugera.
Deixeu-la reposar a la nevera.
Enfarineu les cues de llagostí amb els 50 g de farina d’arròs i passeu-les per la pasta de tempura. Fregiu-les en una paella 1 min a 170 ºC i retireu-les.
Deixeu-les entebeir.
Torneu-les a passar per la massa de tempura i fregiu-les fins que quedin cruixents.
Retireu-les.
Poseu una mica d’oli en una paella i ofegueu-hi el gingebre.
Afegiu-hi les cues de llagostí fregides i salteu-ho.
Aboqueu-hi la mel sense parar de saltar, fins que la massa es comenci a caramel•litzar. Incorporeu-hi el sèsam.
Barregeu-ho i serviu-ho.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1254 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.