Llagostins arrebossats amb mel i sèsam

Ingredients

  • 8 cues de llagostí pelades
  • 10 g de mel
  • 3 g de sèsam torrat
  • 5 g de gingebre fresc ratllat
  • 100 g de massa de tempura
  • oli d’oliva verge extra
  • 50 g de farina d'arròs

Per a la massa de tempura:

  • 20 g de farina de blat
  • 20 g de farina d’arròs
  • 60 ml d’aigua molt freda
  • 1 culleradeta de ferment

4 racions

Elaboració

Per a la massa de tempura:
barregeu les farines de blat i d’arròs amb l’aigua i el ferment fins a obtenir una pasta de textura lleugera.
Deixeu-la reposar a la nevera.
Enfarineu les cues de llagostí amb els 50 g de farina d’arròs i passeu-les per la pasta de tempura. Fregiu-les en una paella 1 min a 170 ºC i retireu-les.
Deixeu-les entebeir.
Torneu-les a passar per la massa de tempura i fregiu-les fins que quedin cruixents.
Retireu-les.
Poseu una mica d’oli en una paella i ofegueu-hi el gingebre.
Afegiu-hi les cues de llagostí fregides i salteu-ho.
Aboqueu-hi la mel sense parar de saltar, fins que la massa es comenci a caramel•litzar. Incorporeu-hi el sèsam.
Barregeu-ho i serviu-ho.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: