Tallarines amb verdures, pits de pollastre i llagostins
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ▪ 350 grams de tallarines
- ▪ 250grams de col
- ▪ 2 pastanagues mitjanes
- ▪ 1 carbassó gran
- ▪ 1 ceba gran
- ▪ 200 grams de llagostins
- ▪ 250 grams de pit de pollastre filetejat
- ▪ 3 cullerades de salsa de soja
- ▪ 2 cullerades d'oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Es talla la ceba en juliana, la col i la pastanaga a bastons, i és salta en una paella fins que agafi una mica de color, li afegim seguidament el carbassó en bastons i es salta tota la barreja.
Cuinem les tallarines al dente i es refresquen amb aigua freda i es reserven.
Cuan la barreja prengui una mica de brillantor li afegim els pits de pollastre filetegats, que prèviament haurem macerant amb salsa de soja amb un gra d'all premsat, tambe els llagostins, que courem fins que agafin color.
Afegir les tallarines, saltar i empolvorar amb un pessic de pebre mòlt
Servir deseguida ben calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1370 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.