Bledes a la florentina
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 manats de bledes.
- 400 grams de carn picada.
- 1 ceba gran.
- 2 grans d'all.
- 3 cullerades d'oli d'oliva.
- 1 dau de concentrat de carn.
- 200 cc. de crema de llet.
- Formatge ratllat per empolvorar.
- Orenga.
- Pebre.
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallar les tiges gruixudes i durs de les bledes, posar en una olla amb aigua bullint i deixar coure durant 3 minuts.
Després retirar, escórrer i deixar refredar.
Mentrestant, piquem la ceba i l'all en petits quadrets, els posem a la paella amb oli i cuinem durant 15 minuts, fins que estigui transparent. Després afegim la carn, condiments i salpebrem a gust.
Quan la carn estigui degudament cuita afegim la bleda prèviament ben picada i la crema de llet.
Cuinem a foc lent durant 1 minut més.
Si espessa massa, afegim una mica d'aigua de la cocció de les bledes.
Acompanyar amb patates fregides i / o arròs.
Escampar-formatge ratllat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.