Rotllo de carn a la siciliana
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de carn de bou picada,
- 1/2 quilo de faldilla de bou
- molla de pa,
- 2 ous,
- llet,
- pecorino (formatge d'ovella) ratllat,
- julivert,
- 2 ous durs,
- 100 g de salame en trossets,
- caciocavallo (formatge del sud d'Itàlia) en glaçons,
- mantega,
- una mica de vi negre,
- 1 culleradeta de salsa de tomàquet,
- sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Barreja la polpa de bou picada amb la molla de pa mullada en la llet i escorreguda, els dos ous, una mica de pecorino, julivert, sal i pebre.
Estira sobre la taula el tros de faldilla de bou i sala tot el tros.
Escampa la preparació sobre la carn, afegeix els ous durs al centre, el salame i el formatge caciocavallo.
Enrotlla la carn sobre si mateixa i lliga amb fil de cuina.
Dora en una paella amb mantega la ceba i posa el rotllo de carn, girant-lo contínuament.
Assaona amb sal i pebre i afegeix una mica de vi negre.
Quan el rotllo de carn estigui tendre, Retira del foc i deixa reposar una mitja hora, abans de servir, talla a rodanxes i serveix la carn banyada amb el seu suc
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1168 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.