Cintes amb carabassó i tomàquet confitat
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams de cintes de pasta seca o fresca
- 2 carabassons mitjans
- 4 tomàquets madurs
- 1 beina de vainilla
- oli d’oliva
- sal
- pebre
Elaboració
Feu una incisió en forma de creu a la base dels tomàquets i escaldeu-los en aigua bullent durant 20 segons. Escorreu-los i refredeu-los amb aigua freda. Després, peleu-los, elimineu-ne les llavors i talleu-los a daus.
A part, talleu la beina de vainilla al llarg i introduïu-la en un cassó amb una tassa d’oli. Poseu-ho al foc i, quan comenci a escalfar-se, retireu-ho, afegiu-hi els daus de tomàquet i deixeu-ho refredar.
Mentrestant, renteu els carabassons, despunteu-los i talleu-los a tires molt fines. Escaldeu-les en un cassó amb aigua bullent i un pessic de sal durant 1 minut, i escorreu-les amb una escumadora.
En un altre cassó, coeu la pasta en aigua bullent abundant i mescleu-la en plats amb els carabassons, el tomàquet i el seu oli.
Condimenteu-ho amb pebre i rectifiqueu-ho de sal abans de servir-ho.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
932 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.