Carbassons farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 carbassons
- 6 brots de coriandre
- 1 gra d’all
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 2 cullerades d’oli
- 1 cullerada de mantega
- 3 cullerades de farina
- 200 ml de brou de peix calent
- 250 gr de cues de gamba pelades
- sal
4 racions
Elaboració
Talla els carbassons en cilindres d’uns 10 cm d’alt. Buida’ls amb una cullereta per utilitzar-los com a gots.
Reserva la polpa de carbassó que has extret.
Pica dos brots de coriandre.
Pela i pica l’all i la ceba.
Pica també el pebrot verd i la polpa del carbassó.
Sofregeix cinc minuts l’all, la ceba, el pebrot i la polpa de carbassó en una paella amb l’oli i la mantega. Agrega-hi la farina i remena- ho un minut. Afegeix-hi el brou calent, les gambes -reserva’n vuit per decorar–, els dos brots de coriandre picat i un pessic de sal.
Remena-ho fins que s’espesseixi i reserva-ho.
Fes bullir els gots de carbassó dos minuts en aigua amb una culleradeta de sal i farceix- los amb la preparació.
Serveix-ho amb les gambes i el coriandre reservats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.