Patates braves amb allioli
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de patates per fregir
- 1/2 litre d'oli d'oliva
- Sal
Per a la salsa de tomàquet picant:
- 1/2 gra d'all
- 3 bitxos
- Salsa de tomàquet (de pot)
Per a la maionesa d'all:
- 1/2 gra d'all
- 1 ou
- Sal
- Suc de llimona
- 1/4 de litre d'oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Tallem les patates a trossos, rentar bé i deixar escórrer. En un paella, posar l'oli a foc mig i confitar les patates durant 20 minuts. Treure i deixar refredar.
En una paella, posar oli, all picat i bitxo trossejat. Quan es comenci a daurar afegim el pot de salsa de tomàquet. Coem a foc lent durant 2 minuts. Deixem refredar.
Fem una maionesa amb els ingredients anteriorment ressenyats, barrejar amb les patates i acabar col • locant fils de salsa picant, cibulet i pebre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1867 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.