Estofat de patates amb sèpia
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Sípies mitjanes
- 2 Patates
- 2 Cebes
- 400 g de tomàquet triturat
- 50 g d'ametlles
- 10 g de pebre vermell
- 500 ml de Fumet
- 2 grans d'All
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Trossejar les sípies, daurar amb all i retirar.
Fondejar la ceba i deixar que suï 10 minuts, afegir la patata i ofegar amb el pebre vermell, cobrir amb el tomàquet i evaporar uns minuts.
Cobrir amb fumet i completar amb l'aigua, quan a les patates els faltin cinc minuts de cocció posarem la sípia i comprovarem el punt de sal.
Presentar amb l'ametlla torrada i picada per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2287 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.