Pastis de Falàfel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llaunes de cigrons (aprox. 250 g), esbandits i escorreguts
  • 250 g de pastanagues, tallades a daus
  • 1 ceba, finament picada
  • 2 grans d'all, picats,
  • 4 cullerades de julivert, finament picat
  • 2 cullerades de farina
  • 0.5 culleradeta de comí en pols
  • 0.5 culleradeta de cardamom en pols
  • 1 culleradeta de sal
  • ¼ de culleradeta de clavell d'olor en pols
  • Pebre al gust
  • Mantega per fregir

4 racions

Elaboració

Fes un puré ben fi amb els cigrons.
Barreja les pastanagues i tots els ingredients picadets ben fins, incloent el pebre, amb el pure de cigrons.
Posa la mantega i calenta en una paella d'uns 24 cm de diàmetre.
Posa la barreja de sigrons a la paella i forma una coca achafan amb una escumadora, fregieix a foc mitjà uns 10 minuts amb la paella destapada.
Amb una tapa dona-li la volta com ho fas amb un truita, afegeix una mica de mantega, coloca de nou a la paella i acaba de coura un 10 minuts mes destapada
Aquest pastís de falàfel se serveix acompanyat d'una salsa de iogurt i amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: