Pastis de Falàfel
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llaunes de cigrons (aprox. 250 g), esbandits i escorreguts
- 250 g de pastanagues, tallades a daus
- 1 ceba, finament picada
- 2 grans d'all, picats,
- 4 cullerades de julivert, finament picat
- 2 cullerades de farina
- 0.5 culleradeta de comí en pols
- 0.5 culleradeta de cardamom en pols
- 1 culleradeta de sal
- ¼ de culleradeta de clavell d'olor en pols
- Pebre al gust
- Mantega per fregir
4 racions
Elaboració
Fes un puré ben fi amb els cigrons.
Barreja les pastanagues i tots els ingredients picadets ben fins, incloent el pebre, amb el pure de cigrons.
Posa la mantega i calenta en una paella d'uns 24 cm de diàmetre.
Posa la barreja de sigrons a la paella i forma una coca achafan amb una escumadora, fregieix a foc mitjà uns 10 minuts amb la paella destapada.
Amb una tapa dona-li la volta com ho fas amb un truita, afegeix una mica de mantega, coloca de nou a la paella i acaba de coura un 10 minuts mes destapada
Aquest pastís de falàfel se serveix acompanyat d'una salsa de iogurt i amanida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
941 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.