Cuixes de pollastre amb pèsols i patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8-10 cuixes de pollastre,
- 4 patates grans,
- Mig quilo de pèsols
- Pebre negre,
- Pebre vermell,
- Farigola,
- Sal,
- Oli d'oliva,
- 3-4 cullerades de pasta de tomàquet
4 racions
Elaboració
Rentar les cuixes de pollastre amb aigua.
Tallar les patates en forma d'un gran tros de poma.
Posa les patates, les cuixes de pollastre, els pèsols, la farigola, la pasta de tomaquet, les espècies, i el tomàquet diluït amb 1 tassa d'aigua per la superfície de la plata de forn.
Cuina en el forn pre escalfat a 200 graus durant uns 40-50 minuts.
També pots acompanar aquet plat amb arròs com a guarnició.
Etiquetes: Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.