Amanida de verdures i macarrons prims
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g Pasta, com penne
- 1 Cogombre
- 30 g Fongs
- 1 manat de Cebes
- 1 manat de raves
- 2 pebrots, (vermell i groc)
- 1/2 llimona
- 3 cullerades de aceto balsàmic bianco
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de mostassa suau
- Pebre i sal
4 racions
Elaboració
Cou els macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Escórrer, esbandir i reservar.
Tallar per la meitat el cogombre i treure les llavors.
Tallar el cogombre, xampinyons, cebes i raves a rodanxes.
Tallar el pebrot a la meitat, i tallar a daus.
Ratlla ben fina la pell de la llimona, i exprem el suc
Barreja el vinagre, l'oli, la mostassa, el suc i la ratlladura de llimona.
Assaona amb sal i pebre.
Bareja els macarrons amb les verdures i la salsa
Coloca en un bol i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1371 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.