Amanida de verdures i macarrons prims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g Pasta, com penne
  • 1 Cogombre
  • 30 g Fongs
  • 1 manat de Cebes
  • 1 manat de raves
  • 2 pebrots, (vermell i groc)
  • 1/2 llimona
  • 3 cullerades de aceto balsàmic bianco
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de mostassa suau
  • Pebre i sal

4 racions

Elaboració

Cou els macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Escórrer, esbandir i reservar.
Tallar per la meitat el cogombre i treure les llavors.
Tallar el cogombre, xampinyons, cebes i raves a rodanxes.
Tallar el pebrot a la meitat, i tallar a daus.
Ratlla ben fina la pell de la llimona, i exprem el suc
Barreja el vinagre, l'oli, la mostassa, el suc i la ratlladura de llimona.
Assaona amb sal i pebre.
Bareja els macarrons amb les verdures i la salsa
Coloca en un bol i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: