Pastis de formatge i maduixes amb la base cruixent

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 60 g de mantega
  • 150 g de galetes de mantega
  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 1 paquet de sucre de vainilla
  • 750 g de formatge crema doble
  • 125 ml de crema batuda
  • 40 g de midó de blat de moro
  • 350 g de maduixes
  • 50 g de xocolata blanca
  • Oli per la forma

6 racions

Elaboració

Fon la mantega i deixa refredar lleugerament.
Omple les galetes de mantega en una bossa per congelador i amb un corró, aplana finament. Barreja amb la mantega fosa
Pinzella el motlle desmuntable amb Oli ( Si prefereixes pots utilitzar paper d'enfornar ). Omple el fons amb la galeta preparada i pren-sala bé perquè quedi ben compacta, reserva uns 30 minuts a la nevera
Bat els ous, el sucre i el sucre de vainilla fins que quedi cremós, afegeix el formatge de crema, la nata i la maizena i remena bé tota la barreja
.
Posa la barreja sobre el fondo del motlle i allisa bé. Enforna en el forn pree-escalfat a 175 graus uns 75 minuts. Després d'uns 40 minuts cobrir amb paper d'alumini (Jo no ho he necessitat)
Treu el pastís del forn, amb un ganivet separa els costats. Afluixa la palanca del motlle i deixa que el pastís es refredi en el motlle. Quan estigui fred retira el motlle.
Renta, neteja i talla per la meitat les maduixes.
Fon la xocolata en un bany d'aigua calenta
Reparteix les maduixes per sobre del pastís amb la part tallada cap avall.
Distribueix per sobre la cobertura de xocolata en forma de fils

Notes

motlle necessari rodó (26 cm)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: