Pastis de formatge i maduixes amb la base cruixent
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 60 g de mantega
- 150 g de galetes de mantega
- 4 ous
- 200 g de sucre
- 1 paquet de sucre de vainilla
- 750 g de formatge crema doble
- 125 ml de crema batuda
- 40 g de midó de blat de moro
- 350 g de maduixes
- 50 g de xocolata blanca
- Oli per la forma
6 racions
Elaboració
Fon la mantega i deixa refredar lleugerament.
Omple les galetes de mantega en una bossa per congelador i amb un corró, aplana finament. Barreja amb la mantega fosa
Pinzella el motlle desmuntable amb Oli ( Si prefereixes pots utilitzar paper d'enfornar ). Omple el fons amb la galeta preparada i pren-sala bé perquè quedi ben compacta, reserva uns 30 minuts a la nevera
Bat els ous, el sucre i el sucre de vainilla fins que quedi cremós, afegeix el formatge de crema, la nata i la maizena i remena bé tota la barreja
.
Posa la barreja sobre el fondo del motlle i allisa bé. Enforna en el forn pree-escalfat a 175 graus uns 75 minuts. Després d'uns 40 minuts cobrir amb paper d'alumini (Jo no ho he necessitat)
Treu el pastís del forn, amb un ganivet separa els costats. Afluixa la palanca del motlle i deixa que el pastís es refredi en el motlle. Quan estigui fred retira el motlle.
Renta, neteja i talla per la meitat les maduixes.
Fon la xocolata en un bany d'aigua calenta
Reparteix les maduixes per sobre del pastís amb la part tallada cap avall.
Distribueix per sobre la cobertura de xocolata en forma de fils
Notes
motlle necessari rodó (26 cm)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.