Amanida de pasta amb tonyina i blat de moro

Ingredients

  • 500 g de pasta (llacets)
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 llauna petita de blat de moro
  • 100 gr. de formatge provolone tallat a cuadrets

Salsa :

  • 16 cullerades d'oli de gira-sol
  • 8 cullerades de vinagre
  • 2 a 3 cullerades de maionesa
  • 1 cullereta de mostassa
  • Una mica d'orenga
  • Una mica de julivert
  • Sal i
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua bullint, segons les instruccions del paquet, o fins que estigui al dente.
Cola la pasta i deixa refredar en un bol.
Posa l'oli, el vinagre, la maionesa, la mostassa i les herbes en un bol, i barreja bé
Condimenta amb sal i pebre.
Desfés la tonyina a trossets, i amb el blat de moro i el provolone afegeix a la pasta freda.
Per últim afegeix la salsa i barreja tot bé.
Deixa reposar a la nevera abans de servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: