Amanida de pasta amb tomàquets assecats al sol
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams Penne-plumas
- 16 trossos secs de tomàquets confitats en oli, escorreguts
- 250 grams champigons
- 2 culleretes de mostassa
- 6 cullerades de vinagre balsàmic blanc
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 360 grams de iogurt
- 1 manat de cibulet
- All en pols, sal,
- Pebre
- Fulles d'enciam
4 racions
Elaboració
Cou les penne en aigua amb sal fins que estiguin al dente, escorre i esbandeix amb aigua freda.
Talla els tomàquets a tires fines i els bolets a rodanxes. Agrega els dos a la pasta i barreja suaument.
Barreja bé la mostassa, el vinagre balsàmic, l'oli i el iogurt.
Agrega el cibulet i assaboreix la salsa amb les espècies.
Barreja la salsa amb la pasta i barreja bé.
Deixa reposar uns 20 minuts abans de servir, perquè realcin tots el sabors.
Aboca les fulles d'enciam rentades al plat i disposa l'amanida de pasta al costat, posa sobre les fulles d'enciam una mica de la salsa que hem amanit la pasta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1481 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.