Coca de Ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de farina
  • 250 ml de llet tèbia,
  • 3/4 del cub del llevat
  • 1 cullerada d'oli
  • 1/2 cullereta de sal
  • 1 kg de cebes
  • 150 g de cansalada
  • 4 ous
  • 200 g de nata
  • 100 g de crema agra
  • Sal i pebre
  • Nou moscada i comí

6 racions

Elaboració

Esmicola el llevat en la llet tèbia i barreja.
Amb 2/3 de la farina i la barreja de llet i llevat fes una massa, cobreix la i deixalla fermentar uns 15 minuts.
Passat aquest temps afegeix la resta de la farina, l'oli i la sal i pasta be, coberta,, deixe en un lloc càlid uns 45 minuts. (jo col·loco el bol amb la pasta dintre el forn a 40 graus de temperatura).
Com a alternativa, també es pot utilitzar en lloc de llevat fresc, un paquet de llevat sec, llavors s'elimina la preparació de la massa-mare i es deixa que la pasta pugi durant 1 hora.
Pele les cebes i talla a anelles, en una paella gran salteja juntament amb la cansalada durant uns 15 minuts, col·loca en un bol gran la barreja i assaona amb sal, pebre, nou moscada i el comí. Deixe refredar una mica i quan la massa sigui tèbia, afegeix la crema agra i la nata, i barreja be al final agrega els ous.
Estira la massa i posa en una safata, rectangulat, per enfornar.
Distribueix la barreja de ceba sobre la massa (en cas d'excés de líquid, simplement no els posis amb la massa).
Col·loca el pastis al forn preescalfat a 190-200 graus durant uns 35-40 min.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: