Amanida de Farfalle amb llenties vermelles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams de llenties vermelles,
  • Mig litre de brou de carn,
  • 400 grams de Farfalle,
  • Sal, pebre,
  • 1 ceba,
  • 100 grams de remolatxa vermella en conserva (si és fresca, cou com si fos una patata, però afegint un raig de vinagre i un pessic de comins a l'aigua amb sal, un cop cuita pela).
  • 1 pastanaga,
  • 100 grams de porro,
  • 2 cullerades de suc de llimona,
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge,
  • 1 cullereta de pebre mòlt,
  • 1 cullereta de pebre dolç,
  • 150 grams de carn fumada i
  • 1 manat de julivert.

4 racions

Elaboració

Renta les llenties i les agregues, juntament amb el brou en una cassola prou gran, cou durant uns 10 minuts,
A part cou també la pasta al dente en abundant aigua amb sal.
Pela i pica la ceba, trosseja en tires la remolatxa, renta i pela la pastanaga i talla-la en tires gruixudes, neteja el porro i talleu a rodanxes fines.
Barreja el suc de llimona amb l'oli, sense deixar de remenar, i assaona la barreja amb la sal, el pebre i el pebre roig.
Talla la carn fumada a tires fines, renta i seca el julivert i pica fi.
Cola les llenties i la pasta, passa-les per aigua freda i deixa escórrer, deixa refredar per complet els dos ingredients, després barreja'ls i afegeix la pastanaga, el porro, la ceba i la carn fumada, finalment aboca la salsa per sobre i serveix l'amanida en plats


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: