Amanida de Farfalle amb llenties vermelles
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de llenties vermelles,
- Mig litre de brou de carn,
- 400 grams de Farfalle,
- Sal, pebre,
- 1 ceba,
- 100 grams de remolatxa vermella en conserva (si és fresca, cou com si fos una patata, però afegint un raig de vinagre i un pessic de comins a l'aigua amb sal, un cop cuita pela).
- 1 pastanaga,
- 100 grams de porro,
- 2 cullerades de suc de llimona,
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge,
- 1 cullereta de pebre mòlt,
- 1 cullereta de pebre dolç,
- 150 grams de carn fumada i
- 1 manat de julivert.
4 racions
Elaboració
Renta les llenties i les agregues, juntament amb el brou en una cassola prou gran, cou durant uns 10 minuts,
A part cou també la pasta al dente en abundant aigua amb sal.
Pela i pica la ceba, trosseja en tires la remolatxa, renta i pela la pastanaga i talla-la en tires gruixudes, neteja el porro i talleu a rodanxes fines.
Barreja el suc de llimona amb l'oli, sense deixar de remenar, i assaona la barreja amb la sal, el pebre i el pebre roig.
Talla la carn fumada a tires fines, renta i seca el julivert i pica fi.
Cola les llenties i la pasta, passa-les per aigua freda i deixa escórrer, deixa refredar per complet els dos ingredients, després barreja'ls i afegeix la pastanaga, el porro, la ceba i la carn fumada, finalment aboca la salsa per sobre i serveix l'amanida en plats
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.