Pesto de pastanagues
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pastanagues ratllades
- 100 g de nous pelades
- 60 g d'ametlles pelades
- 1 Cullerada d'espècies, qualsevol combinació que us agradi, comí, sèsam, cúrcuma.
- 1 cullerada de vinagre de poma
- 2 cullerades de tahina
- 2 cullerades (o més) d'Oli d'Oliva
- El suc de mitja llimona
4 racions
Elaboració
Posar tots els ingredients a la picadora o processador d'aliments i picar fins a integrar i convertir-los en pasta.
Afegir oli fins a obtenir la textura desitjada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
759 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.