Bacallà guisat a la Lisboa Antiga
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 trossos de bacallà
- 500 g de tomàquet
- 500 g de cebes
- 500 g de patates
- 2 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- 1 cullereta de pebre vermell
- 1 manat de julivert
- 1 dl d'oli d'oliva
- 1 cullerada de margarina
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posa el bacallà en aigua freda durant la nit.
Renta i pica el tomàquet a rodanxes, fer el mateix amb les cebes, patates i alls.
Cola el bacallà, i talla en filets.
En una cassola amb el fons bastant gruixut (per no cremar el fons del guisat) es col · loquen en capes alternes, tomàquets, patates, cebes, all i bacallà, fins que s'acaben tots els elements.
L'última capa ha de ser de patata.
Assaona cada capa amb pebre i una mica de sal.
Trinxa el manat de julivert i barreja amb fulles de llorer i el pebre vermell, ruixar amb oli d'oliva i la margarina i escampa per sobre del preparat, junt amb una canti.tat mínima de liquid
Cobreix la cassola i cuina a foc lent. Deixa coure sense remenar.
Quan la patata estigui cuita, retirar del foc i servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1023 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.