Filet de porc amb cloïsses al estil de Portugal
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 kg de filet de porc
- 4 cullerades de pebre vermell
- 4 grans d'all picats
- 1 o 2 fulles de llorer
- 100 ml de vi blanc
- 100 ml d'oli
- 2 cullerades de mantega de porc
- 500 gr de cloïsses
- Sal
- Pebre i
- Coriandre
4 racions
Elaboració
El primer serà trossejar el filet en petites porcions per més tard adobar amb l'all, el llorer, el pebre, la sal i el pebre vermell. Barrejar bé tots els ingredients i regar-los amb vi blanc. Tapar i deixar en aquest adob d'un dia per l'altre.
Co.locar l'oli i la mantega en una paella amb una tapa. Posar al foc i quan l'oli i la mantega estiguin calents, afegir la carn i deixar que es dauri. Afegeix una mica de l'adob i deixar que es faci la carn fins que estigui tendra.
Ajuntar les cloïsses i tapar fins que s'obrin. Escampar coriandre picat i servir.
Notes
A Portugal aquest plat va sempre acompanyat de patates fregides, que poden anar barrejades amb la carn o a part.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.