Pasta Portuguesa de sardina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llaunes de filets de sardines en oli, (poden ser amb gust de llimona)
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • Salsa piri-piri al gust
  • Oli d'oliva
  • El suc d'una llimona petita
  • Sal i pebre
  • Si es vol un all
  • Espècies de la teva elecció al gust

4 racions

Elaboració

Combina tots els ingredients en un recipient petit i tritura fins a obtenir una pasta ben fina
Fer atenció amb la sal
Afegeix salsa piri-piri al gust juntament amb les altres espècies.
Es pot afegir all, però no cal, si no agrada.
Servir amb pa de baguette torrat

Notes

Aquesta pasta de sardines la baig degusta a casa d'una família portuguesa com a aperitiu acompanyat d'una cervesa ben freda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

754 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: