Pasta Portuguesa de sardina
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llaunes de filets de sardines en oli, (poden ser amb gust de llimona)
- 1 cullerada de pasta de tomàquet
- Salsa piri-piri al gust
- Oli d'oliva
- El suc d'una llimona petita
- Sal i pebre
- Si es vol un all
- Espècies de la teva elecció al gust
4 racions
Elaboració
Combina tots els ingredients en un recipient petit i tritura fins a obtenir una pasta ben fina
Fer atenció amb la sal
Afegeix salsa piri-piri al gust juntament amb les altres espècies.
Es pot afegir all, però no cal, si no agrada.
Servir amb pa de baguette torrat
Notes
Aquesta pasta de sardines la baig degusta a casa d'una família portuguesa com a aperitiu acompanyat d'una cervesa ben freda
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.