Terrina de Pebrot
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot vermell
- 1 cullerada d’oli d'oliva
- 3 ous
- 150 g de iogurt grec
- 1 cullerada de mostassa picant
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Prees calfa el forn a 190 ° C.
Talla el pebrot en dues meitats, treu les llavors i la pell blanca, talla en cubs petits
Ofega durant uns minuts en oli, a foc lent, sense que agafi color.
Bat els ous, el iogurt, la mostassa, la sal i el pebre, afegeix el pebre vermell i barreja be
Col·loca la barreja en un petit motlle de terrina ben untat amb mantega,
En una cassola amb aigua bullint col·loca la terrina i enforna durant uns 45 minuts
Un cop cuita, espera que es refredi per treure del motlle
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.