Pastís d'arròs de coco amb pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Mantega per al motlle
- 4 dl de llet de coco
- 2 dl d'aigua
- 1 mica de sal
- 180 g d'arròs gessamí, basmati o arròs perfumat
- 50 g de mantega
- 100 g de nous d'anacard
- 1 llauna de rodanxes de pinya a 340 g, escorreguts
- 180 g de sucre de canya
- 2 ous
6 racions
Utensilis
1 motlle rodó de 18 cm Ø
Elaboració
Forra la base del motlle amb paper d'enfornar.
Unta amb mantega tota la vorera del motlle.
Posa a bullir en una cassola la llet de coco, l’aigua i la sal. Afegeix l'arròs, posa a bullir de nou.
Apague el forn i barreja l’arròs breument.
Tapa i deixa inflar durant 10 minuts. Afegeix la mantega.
Torra en una paella antiadherent sense greix els anacards. Piquen la meitat.
Prees calfa el forn a 180 graus.
Talla les rodanxes de pinya per la meitat.
Estén la meitat en el fons del motlle i la resta de pinya talla-la en trossos petits.
Barreja bé amb l'arròs, els anacards picats, el sucre i els ous.
Col•loca sobre les rodanxes de pinya i aplana el conjunt
Cou al centre del forn durant uns 35 minuts. Retira del forn i espera que es refredi.
Amb un ganivet separa el pastís del motlle.
Aboca el pastís en un plat.
Caramel•litza la resta de sucre morena en una paella.
Afegeix la resta dels anacards, i deixa fregir breument en el caramel.
Decora el pastís amb els anacards caramel • lisats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1121 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.