Canelons de lluç al vermut
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 500 grams de lluç
- 75 grams de mantega
- 50 grams de farina
- 1 decilitre de crema de llet
- 100 grams de formatge emmental ratllat
- 2 ous durs
- 1/2 got de vermut blanc sec
- Suc de llimona
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola ofega lleugerament el peix, a foc suau, amb la mantega i el suc de llimona.
Retira el peix, daura la farina i afegeix la crema de llet, el vermut, el julivert, la sal i el pebre.
Esmicola el peix i els ous i incorpora la salsa, després afegeix el formatge.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa d'api
Notes
La salsa d'apit la trobaras a la recepte "Canelons de carbassó i formatge"
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1781 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.