Canelons de porros amb pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 800 grams de porros.
- 80 grams de mantega.
- 200 grams de pernil dolç.
- 40 grams de farina.
- 4 dl de llet.
- 100 grams de formatge ratllat.
- 2 cullerades de mostassa.
- 2 cullerades de pa ratllat. 2 cullerades de julivert picat.
- 2 culleradetes de pebre dolç.
4 racions
Elaboració
Ofega els porros amb mantega a foc lent.
Quan estiguin tous, afegeix el julivert i la farina i fregeix sense que es cremi.
Després afegeix el pebre roig, el pa ratllat, la mostassa, el pernil dolç picat fi i la Llet.
Remena i deixa que espesseixi una mica.
Retira del foc i incorporar el formatge, sense deixar de remenar amb una espàtula de fusta.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de xampinyons, escampa-hi formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.