Gelat de xocolata amb xili i mango flamejat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 mangos tailandesos
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 mica de pebre de caiena
  • 1,5 dl de rom flamejat
  • 4 Boles de gelat de xocolata, picant
  • 1 cullerada de cacau en pols per decorar

4 racions

Elaboració

Pela els mangos.
Talla la carn a rodanxes de 5 mm de gruix des del nucli.
Barrega el sucre amb el pebre de caiena.
Poc abans de servir passa les llesques de mango pel sucre i caramel•litza en una paella de tefló, a foc alt durant un curt temps, treu de la paella les llesques de mango i deixa refredar sobre paper d'enfornar.
Reserva el caramel que queda a la paella i afegeix dues terceres parts de rom i dissol el conjunt a foc mol suau.
Serveix les rodanxes de mango amb una bola de gelat de xocolata, espolsa pel damunt el cacau en pols.
Aboca la resta de rom a la salsa, treu la paella del foc i flameja la salsa.
Aboca sobre les rodanxes quan encara el rom estigui cremant.
Serveix immediatament


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: