Canelons de salmó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 300 grams de salmó fresc.
  • 200 grams de lluç.
  • ½ litre de cava sec.
  • 50 cc de crema de llet.
  • 1 ceba.
  • 1 escalunya.
  • 1 fulla de llorer.
  • 2 tòfones.
  • 2 ous.
  • Suc de ½ llimona.
  • Julivert.
  • Sal i pebre.

Elaboració

En un recipient apte per a forn, posa el peix, envoltar amb la ceba, escalunya, julivert, fulla de llorer, suc de llim, cava, sal i pebre.
Cou a forn mitjà durant 15 minuts.
Escorre el peix i aixafa amb una forquilla, afegeix la s tòfones picades, els ous batuts i posa el conjunt a foc lent.
Afegeix la crema de llet, espera que bulli i obté una pasta ben fina.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1440 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: