Canelons de salmó
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 300 grams de salmó fresc.
- 200 grams de lluç.
- ½ litre de cava sec.
- 50 cc de crema de llet.
- 1 ceba.
- 1 escalunya.
- 1 fulla de llorer.
- 2 tòfones.
- 2 ous.
- Suc de ½ llimona.
- Julivert.
- Sal i pebre.
Elaboració
En un recipient apte per a forn, posa el peix, envoltar amb la ceba, escalunya, julivert, fulla de llorer, suc de llim, cava, sal i pebre.
Cou a forn mitjà durant 15 minuts.
Escorre el peix i aixafa amb una forquilla, afegeix la s tòfones picades, els ous batuts i posa el conjunt a foc lent.
Afegeix la crema de llet, espera que bulli i obté una pasta ben fina.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix, escampa-hi formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1440 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.