Canelons de bacallà i ametlles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 600 grams de bacallà remullat gruixut.
  • 75 grams d'ametlles crues picades.
  • 30 grams de formatge gruyere ratllat.
  • 25 grams d'ametlles torrades ratllades.
  • 1 ceba.
  • 1 tomàquet.
  • 1 fulla de llorer.
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

Posa un litre d'aigua al foc i escalfa amb una fulla de llorer el bacallà, una ceba i un tomàquet.
No ha de bullir.
Deixa refredar i escórre.
Després treu les espines del bacallà i pica tot bé, afegeix les ametlles, el formatge i el pebre.
Farceix els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.
Gratina amb formatge


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: