Canelons de bacallà i ametlles
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 600 grams de bacallà remullat gruixut.
- 75 grams d'ametlles crues picades.
- 30 grams de formatge gruyere ratllat.
- 25 grams d'ametlles torrades ratllades.
- 1 ceba.
- 1 tomàquet.
- 1 fulla de llorer.
- Pebre.
4 racions
Elaboració
Posa un litre d'aigua al foc i escalfa amb una fulla de llorer el bacallà, una ceba i un tomàquet.
No ha de bullir.
Deixa refredar i escórre.
Després treu les espines del bacallà i pica tot bé, afegeix les ametlles, el formatge i el pebre.
Farceix els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.
Gratina amb formatge
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1248 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.