Canelons de bacallà amb salsa de tomàquet
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 400 grams de bacallà sec, esqueixat i remullat el dia anterior.
- 2 cebes picades.
- 100 grams de molla de pa.
- 1 vaset de llet.
- 1 got d'oli.
- Llorer.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Ofega les cebes amb una mica d'oli, afegeix el bacallà i el llorer i cou durant 10 minuts amb la cassola tapada.
Si queda tot massa líquid, treu la tapa i cou 10 minuts més.
Afegeix la molla de pa remullada en llet i escorreguda, comprova si necessita més sal i pebre.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1753 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.