Canelons de bacallà amb salsa de tomàquet

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 400 grams de bacallà sec, esqueixat i remullat el dia anterior.
  • 2 cebes picades.
  • 100 grams de molla de pa.
  • 1 vaset de llet.
  • 1 got d'oli.
  • Llorer.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega les cebes amb una mica d'oli, afegeix el bacallà i el llorer i cou durant 10 minuts amb la cassola tapada.
Si queda tot massa líquid, treu la tapa i cou 10 minuts més.
Afegeix la molla de pa remullada en llet i escorreguda, comprova si necessita més sal i pebre.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: