Torrades de Raclette i pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un full de paper per a forn
  • 4 llesques de pa integral torrat
  • 2-3 cullerades de vi blanc o suc de poma
  • 4 rodanxes de pernil, uns 100 g
  • 4 llesques de formatge de raclette, uns 200 g
  • 4-6 cullerades de mixtes (adobats amb vinagre)
  • Pebre acabat de moldre

2 racions

Elaboració

Posa el pa a la safata, sobre el paper per a forn, ruixa amb vi blanc sec o suc de poma.
Cobreix les llesques de pa amb el pernil i el formatge, distribueix les verdures de la temporada pel damunt.
Enforna i cou al mig del forn pre-escalfat a 200 graus durant uns 10 a 15 minuts.
En lloc d'utilitzar adobats amb vinagre pots usar fruits dolços i amargs.
Serveix amb una amanida mixta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: