Torrades de Raclette i pernil
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un full de paper per a forn
- 4 llesques de pa integral torrat
- 2-3 cullerades de vi blanc o suc de poma
- 4 rodanxes de pernil, uns 100 g
- 4 llesques de formatge de raclette, uns 200 g
- 4-6 cullerades de mixtes (adobats amb vinagre)
- Pebre acabat de moldre
2 racions
Elaboració
Posa el pa a la safata, sobre el paper per a forn, ruixa amb vi blanc sec o suc de poma.
Cobreix les llesques de pa amb el pernil i el formatge, distribueix les verdures de la temporada pel damunt.
Enforna i cou al mig del forn pre-escalfat a 200 graus durant uns 10 a 15 minuts.
En lloc d'utilitzar adobats amb vinagre pots usar fruits dolços i amargs.
Serveix amb una amanida mixta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
919 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.