Penne –Plumas amb salsa de cansalada viada i Salvia
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa de cansalada:
- 100 g de cansalada en daus petits
- 1 ceba, finament picada
- 8-10 fulles de sàlvia, finament picadas
- 1,5 dl de vi blanc o brou de carn
- 400 grams de tomàquets picats i pelats
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 500 g Penne
- Formatge gruyere ratllat
- Salvia per adornar
4 racions
Elaboració
salsa:
Fregir la cansalada amb la ceba i la sàlvia.
Afegeix el vi o brou i deixe coure lleugerament.
Afegir els tomàquets pelats, i cuina a foc lent cobert durant 10-15 minuts, remenant sovint, assaona al teu gust.
Cuina les plumas en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente, escórrer,serveix amb plats previamen escalfats i esten salsa i formatge pel damunt, decora amb amb fulles de salvia.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1212 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.